#JASAMPRAVAŽENA POKRET

fb-123z

Mediji nam konstantno govore kako trebamo izgledati. Govore nam kako se odijevati, i što ”čini pravu ženu”. Mislim da je vrijeme da tome stanemo na kraj!

Dosta je bilo pravila, kako MORAMO izgledati. Kakvo naše tijelo MORA imati oblik. Kako trebamo biti savršene. Kako moramo na sve moguće načine pokušati izgledati kao lice (ili tijelo) s naslovnice.
Znate što? JA SAM PRAVA ŽENA.
Sa svojim podočnjacima i mišićavim nogama. JA SAM PRAVA ŽENA i kada nosim trenerku.
JA SAM PRAVA ŽENA iako se ne uklapam u standarde ljepote.
img_7978
Žensko tijelo je prekrasno u svim oblicima! Svaka žena treba se osjećati dobro u svom tijelu, a ne se osjećati grozno nakon što pročita članak o nekoj “pravoj ženi” koja mlati milijone, brine za svoju djecu i k tome izgleda kao PRAVA ŽENA.
Sve ste prekrasne i ne dopustite da vas uvjere u suprotno!
Stavi fotku na kojoj pokazuješ da i ti voliš sebe upravo onakvu kakva jesi i napiši hashtag #jasampravažena ! Pokažimo portalima, medijima i reklamama da smo jake, da volimo sebe i da nam nitko to ne može oduzeti!
fb-cover

 

Leave a comment

Postavke privatnosti
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.