FITNESS ZA SVAKOGA

Vjerujemo da informacije trebaju biti dostupne svima. Previše je lažnih informacija na internetu koje te navode na kupnju sumnjivih proizvoda, isprobavanje novih ‘hit’ dijeta i slično. FitMess Diary je projekt stvoren da prikaže fitness kao održivi  način života, bez izgladnjivanja i bez pretjeranog kompliciranja.

Bilo da tek počinješ ili si zagriženi fitness fanatik, FitMess Diary će ti biti koristan izvor informacija.

TKO JE U TEAMU?

Fit Kutak autorica
Ana Lučić

Magistar kineziologije, usmjerenja kineziološka rekreacija. U sportu sam od malena, aktivni natjecatelj u daljinskom jahanju 12 godina.  Zaljubljenica u fitness način života već 7 godina.

Hobiji: pjevanje, fotografiranje, tipkanje

“Svaka promjena je teška na početku, neuredna u sredini i predivna na kraju.”
Volim fitmess diary jer…
sabina-ciesielska-325340-unsplash
Maja
jer je to jedina stranica koja pokazuje iskrenu stranu fitnessa 🙂
LOGOGOTOV
Helena
Sviđa mi se upravo zato sto ju ti vodis. Tolika si velika motivacija! Mislim da je najvise motivirajuce kada nam pokazujes svoje slabosti te kako se zatim dizes iz toga!
LOGOGOTOV
Astrid
Jedna si od rijetkih cura koja je ušla u fitness svijet,a nije se počela skidati da bi privukla pažnju i skupila pratitelje. Nije ti cilj samo zaradit već i naučiti, biti bolja. Sljedeće bi bilo da imaš super dizajn stranice. Iskrena si prema nama, ne pokazuješ samo dobre strane fitnessa.
LOGOGOTOV
Gabrijela
Sviđa mi se Fitmess Diary stranica jer je realna i iskrena, a samim time i motivirajuća. Ne prodaješ maglu već si realna i u dobrim i u losim situacijama. Trudis se odgovoriti svima i pomoći svima najbolje što možeš. I najvažnije feed ti nije pun guzica guzica i guzica. 
LOGOGOTOV
Antonia
Stranica mi se sviđa zato što ima divnih receptića, videa. Zato što ju ti vodiš i stvarno si velika motivacija! ??
LOGOGOTOV
Mia
Stranica mi je super jer je opuštena. Mogu pitat što god me zanima bez podrugljivih komentara. Ti si pozitivna i realna,to mi je zakon! 
LOGOGOTOV
sandra
Sviđa mi se stranica jer vjerujes u sebe, vjerujes u nas. Volis sebe a i mi volimo tebe. Djevojke su podrska jedne drugoj, ali i same sebi, tako idemo iz dana u dan i ne moze bit losije. Samo bolje ! 
LOGOGOTOV
martina
Volim FMD stranicu zato što je realna 🙂
LOGOGOTOV
Nikolina
Volim tvoju stranicu jer uljepsas i najtmurniji dan i jer si to ti. 
Postavke privatnosti
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.