Dobrodošli!

cover

Napokon je došao i taj dan. Kada sam pokrenula vlastitu web stranicu. Od samog početka željela sam napraviti ovo, i mjeseci rada i truda napokon su se isplatili.
Prije svega, želim zahvaliti svima vama koji ste uz mene od samog početka, da nema vas, ne bi bilo ni ovoga.

Za nove posjetioce, želim napisati par riječi što je uopće FitMess Diary i koji je moj cilj.

Moje ime je Andrea Dugandžić, umjetnica sam zaljubljena u bodybuilding i fitness lifestyle. Više manje sam se cijeli život bavila nekim sportom, no kroz pubertet sam mnogo lutala; od poremećaja u prehrani, do mržnje prema samoj sebi, itd. Neslavno su završile i razne poznate dijete, kao i svima, yo-yo efektom. Onda, odlučila sam da je dosta mučenja vlastitog tijela i psihe, i da je vrijeme za edukaciju. Provela sam dane i mjesece, istražujući, čitajući, upijajući znanje. I dan danas to radim. Provela sam ultimativni test – na samoj sebi. Mnogo sam naučila, a onda sam odlučila to podijeliti s drugima.

Najviše me frustriraju zablude kod žena, koje su potpomognute raznim člancima o dijetama i mršavljenju. Iz tog razloga, pokrenula sam FitMess pokret, da barem jedan dio žena i djevojaka osvijestim da fitness način života nije nikakav bauk, već jedan divan način prehrane i življenja, sa velikim bonusom – zdravljem.
Do sada, imam Facebook stranicu i Instagram, na kojima ukupno brojimo oko 20 000 ljudi koje svakodnevno motiviram i potičem na bolji život. Osim toga, imam Youtube kanal na kojemu se nalaze raznorazna edukativna i zabavna videa. Također, FitMess Superwoman je naša grupa na facebooku koja mi je, iskreno, promijenila život.
Napokon je došao dan kada imam i web stranicu!

Na ovoj stranici pronaći ćete moje dosadašnje tekstove, treninge i recepte, sortirane, ali i mnogo novih članaka u suradnji sa nekim divnim ljudima. Nadam se da će ova stranica biti vaš izvor znanja, motivacije i zabave!
Osim toga, postoji i sekcija ”TVOJA PRIČA” u kojoj će se nalaziti vaši motivacijski tekstovi i sve pozitivno što želite poručiti svijetu (ili bar našoj regiji)!

Veoma se nadam da će vam se svidjeti moj rad, da ćete zavoljeti ovu stranicu kako ste zavoljeli sve što sam do sada napravila, i da ćemo zajedno rasti, učiti i širiti pozitivu!
Uživajte čitajući, ostavite svoje dojmove u komentarima ispod, a i pokoji ”share” ne bi bio na odmet!

Hvala svima i stay strong!

Leave a comment

Postavke privatnosti
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.